Recensies van Berry Boelens Fotostudio

Recensies

Uw mening over ons.

Recensies van Berry Boelens Fotostudio

 • “Tijdens de uitvaart van mijn vader heeft Berry op de juiste manier de mooie momenten van deze dag vastgelegd.
  Het is bijzonder hoe Berry aanvoelt wat je als nabestaanden nodig hebt om te kunnen zorgen voor een mooi afscheid en een blijvende herinnering.
  Door dit vertrouwen hebben we Berry en zijn vrouw Josje gevraagd om een Precious Memories te maken.
  De tijd, de rust, het luisterend oor en het gevoel waarmee ze dit gemaakt hebben is niet te omschrijven in woorden.
  Het is een bijzondere waardevolle herinnering, dank jullie wel! ”

  Familie Broeders

 • “Dat Berry en Josje vakwerk leveren moge duidelijk zijn.
  Berry heeft ons al meerdere malen gefotografeerd in verschillende settings op verschillende locaties.
  Thuis in de studio ( waar je heel warm en hartelijk wordt ontvangen ) hebben we een fotoshoot gedaan met onze zonen. Daarna samen met Josje gekeken wat de mooiste foto's waren en deze bewerken ze dan in de kleuren/effecten die jij wilt.
  Het resultaat is prachtig en is op dit moment te bewonderen in de etalage van Foto Berry Boelens in de Hoge Ham te Dongen. Hier zijn we super blij mee. Echt leuk om te doen zo met je gezin en geweldig om prachtige foto's te hebben van datgene wat je het dierbaarst is. Echt een aanrader !
  Verder heeft Berry laatst ook nog prachtige foto's gemaakt op een bijzonder tribute voor Rob en Paco ter nagedachtenis van 2 jonge mannen.
  Dit was een Top(pers) avond om nooit meer te vergeten en we zijn dan ook heel blij dat dit allemaal vastgelegd is op prachtige foto's. BEDANKT !
  Ga zo door Berry en Josje !”

  Rianne van Riel- van der Sanden

 • “Het eerste contact met Berry voelde gelijk goed. Tijdens ons trouwen heeft Berry zeer mooie foto's gemaakt en dit verwerkt in een nog mooier trouwalbum. Alle foto's die wij hebben mogen ontvangen zijn bijzonder ( kan nog steeds geen keuzes maken). Berry en josje ontzettend bedankt voor het vast leggen van onze bijzondere, leuke en mooie dag.”

  Eric en Wendy Pijpers

 • “We hebben een hele leuke en gezellige fotoshoot gehad. We voelde ons erg op ons gemak en werden zeer vriendelijk ontvangen.

  Bij het uitzoeken van de foto's werden we ook goed geholpen. We zijn zeer tevreden over het eindresultaat, de foto's zijn erg mooi geworden en we genieten er nog iedere dag van.”

  Familie Koreman

 • Onlangs fotostudio Berry Boelens gevraagd de canvas afbeeldingen van mijn dochters in het restaurant te vervangen door nieuwe werken. Mocht eigen inspiratie zijn. Nou, dat kun je wel aan Berry overlaten. We werden eerst uitgenodigd en zeer vriendelijk ontvangen voor een professionele foto-shoot. De meiden werden alleraardigst ontvangen en op hun gemak gesteld door Josje, de vrouw en rechterhand van Berry in deze. Er werden prachtige foto's gemaakt waar we meteen samen een kleine voorselectie uit maakten. Daarna heeft Berry de tijd genomen om zijn creativiteit zijn loop te laten gaan. En dat is gelukt. Super resultaat! Prachtige prints op geborsteld aluminium omlijst met naturel hout. (zie in portofolio in afdrukken op aluminium) Fantastisch!!!
  Zeer blij en tevreden met het resultaat en zeker een aanrader!!!!

  Stacks Image 3947
 • “Berry Boelens Fotostudio heeft al enige opdrachten voor ons uitgevoerd. Een opdracht gericht op de zakelijke markt betreffende een fotosessie waarbij de resultaten zijn gebruikt voor de professionele curriculum vitae en updates voor het zakelijke netwerk LinkedIn. Tevens verschillende opdrachten voor bijvoorbeeld een professionele bedankkaart waarbij elementen van onze website zijn verwerkt in Art-Work. Tevens heeft Berry zakelijke kerstaarten ontworpen en nog wat kleinere opdrachten.


  Uit de vele positieve reacties die wij krijgen vanuit ons zakelijke netwerk aangaande de professionele bedankkaart kunnen wij maar één ding concluderen en dat is vakwerk.

  Bedankt Berry Boelens Fotostudio!”

  Arjen Boelens / BPIC

  Stacks Image 4828
 • “Met ons team 'zakelijke profiel' foto's laten maken door Berry. Zeer gastvrij ontvangen. Leuke ongedwongen sfeer waardoor je op je gemak gesteld wordt. Was verrast door het feit wat Berry 'verder' ziet in een gemaakte foto. Hij heeft er zeer zeker een hele goede professionele kijk op. Kan het een ieder aanraden, voor zowel zakelijke als prive foto's.”

  Patricia de Wit / Eurofolie

  Stacks Image 4814
 • “Zelf hebben we ervaring met productfotografie, kleding, die we door Berry Boelens Fotostudio hebben laten maken, tot in de 'vouwtjes' klopt alles. Erg tevreden met het mooie resultaat.”

  Ingrid van Loon / DTPOPMAAT

  Stacks Image 4726
 • “Vorig jaar heb ik een foto op doek laten maken door Berry Boelens Fotostudio. Dit was een foto van onze zoons, ter ere van ons 25-jarig huwelijksfeest. De foto was een verrassing voor mijn man. De service die werd gegeven door Berry en Josje, was geweldig. Van te voren heeft is ruimschoots de tijd genomen om uit te leggen wat er allemaal mogelijk was. Er werd advies gegeven over kleding, houding etc.Tijdens de opnames zijn we (Berry, Josje, mijn zoons en ik) tot een hele mooie opname gekomen. Dit alles onder het genot van een glaasje drinken met wat lekkers erbij. Geweldige service en aanpak. De foto met onze zoons hangt in de huiskamer aan de muur, we zijn er heel blij mee.”

  Hanneke Rosenbrand

 • “Onze ervaring :. Met veel geduld zijn onze zes kleinkinderen prachtig gefotografeerd. Er is rekening gehouden met onze inrichting, de plaats waar het moest komen en de kleuren. Het is een kunstwerk geworden waar we zelf van genieten en anderen steeds naar toegetrokken worden.
  Jullie hebben samen fotografie, print- en schilderwerk op dibond uitgevoerd. Wat een team ! Jullie hebben al onze wensen in vervulling laten gaan. ”

  Annie en Piet

 • “Berry, we zijn heel tevreden met de foto’s
  en daarom komen we ook graag weer bij jou terug.”

  Corrie en Joep

 • “Berry en zijn geweldige coach Josje leveren echt vakwerk.
  Vooraf werd goed uitgevraagd waarvoor ik de foto's wilde gaan gebruiken (website, visitekaartje en LinkedIn) zodat de fotograaf wist welk soort foto's nodig waren. Ik kreeg daardoor direct vertrouwen in een goed resultaat.
  Ik had geen ervaring met een fotosessie en wist niet zo goed hoe me te gedragen. Ik werd echter al snel op mijn gemak gesteld en zag ook zelf hoe daardoor de foto's steeds beter werden. Handig dat je zelf steeds kunt meekijken hoe je op de foto staat, want daardoor wordt het echt teamwork. Aan het einde van de sessie had ik echt het gevoel dat 'wij' samen de klus hadden geklaard. En nu ik thuis moet kiezen welke foto's ik wil gaan gebruiken staat me wederom een stevige klus te wachten omdat zoveel foto's echt erg bruikbaar zijn!”

  Stacks Image 3604
 • “Twee keer heeft Berry een kunstwerkje geleverd. De eerste keer heeft hij mijn parenteel op vinyl afgedrukt. Zelfs de kleinste letters en cijfers zijn goed te lezen. Op mijn "stamboom" staan 7 generaties, vanaf heden tot begin 1700.
  Voor mijn broer heeft hij een herinnerings"schilderij" . gemaakt. Berry kwam bij ons thuis en samen hebben we de mooiste foto's van mijn overleden schoonzus uitgezocht. Al de belangrijke momenten uit haar leven en haar hobbies staan er op. Het is prachtig kunstwerk geworden. Hij geeft goed advies, is kundig en erg vriendelijk”

  Ans Schraven

 • “Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en de service van Berry Boelens fotostudio. Een groot gedeelte van de foto's op mijn website www.revivredongen.nl zijn door Berry op locatie gemaakt en/of bewerkt. Tevens heeft hij bestaand fotomateriaal bewerkt. Het is zeer prettig samen werken met Berry en omdat hij goed aanvoelt welk eindresultaat je wilt bereiken heeft mijn website precies de uitstraling die ik voor ogen had.”

  Stacks Image 4012
 • “Enige tijd geleden hebben wij Berry Boelens benaderd om een fotoboek te maken. Dit was een fotoboek voor een van onze kameraden die ongeneeslijk ziek was. Een van zijn laatste wensen was om te trouwen. Wij wilden hier een passend cadeau voor geven waar vooral de nabestaande wat aan zouden hebben. Er was erg weinig tijd om dit allemaal te realiseren. Maar dankzij Berry Boelens Fotostudio is dit een onvergetelijk boek geworden van ontzettend hoge kwaliteit. En dat in een record tijd ondanks dat de foto's etc. laat werden aangeleverd. Namens de mannen van eenheid 2.4 nogmaals bedankt voor de snelle service!”

  Job van Loon

 • “Tijdens een ontspannen fotoshoot zijn er foto's van mij gemaakt voor zakelijke doeleinden.

  Berry wist precies de essentie te pakken, zodat ik nu weer mooie en goede formele en informele foto's heb, die ik kan gebruiken op mijn websites, Facebook, LinkedIn, en ook in advertenties en brochures. Berry heeft zijn creativiteit weer laten gelden. ”

  Stacks Image 4238
 • “We hebben al twee keer een fotoshoot laten doen. Over beide shoots zijn we heel enthousiast. Van de tweede shoot hebben we een geboortekaartje laten maken door Berry en alleen maar goede reacties gekregen.

  Berry heeft goede ideeën, is creatief en heel geduldig. Beide shoots waren met een klein kindje.
  Ook hebben we een foto op aluminium af laten drukken. De ontvanger hiervan was verrast hoe apart en mooi dat het was.
  Al met al een aanrader.”

  Manon van Boesschoten

 • “Al 2 keer heeft Berry samen met Josje voor mij een hele mooie canvas gemaakt. Het waren waren wondertjes zo mooi.

  Ik weet zeker dat ik Berry als fotograaf zal kiezen als ik weer wat nodig heb. Dank je Berry en Josje.”

  Corry Verhagen

 • “Het op canvas afdrukken van een mooie foto van ons gezin met dochters, schoonzoons en kleinkinders door Berry heeft onze verwachtingen overtroffen. De foto hangt prominent in onze woonkamer en iedereen is enthousiast.”

  Bernhard en Olga Faas